Derfor er et sommerhus en god investering

0
1545

Ejendomme er i langt de fleste tilfælde en rigtig god investering. Det samme gælder naturligvis også for et sommerhus.

Mange danskere er vilde med at tage i sommerhus rundt omkring i det danske land. Mange ejer deres eget sommerhus eller også kan de lejes gennem bekendte eller udlejningsfirmaer. Det er nemt at booke, og det kræver kun et par timer i bil for at nå sin destination.

Sommerhusområderne vækster stort i disse år, og flere danskere er begyndt at nyde den danske sommer på strande, i parker og i haven. Ofte ønsker danskerne bare at komme en smule væk fra den vante hverdag, og her kan en weekend eller en uge i sommerhus, være lige det der skal til.

Sommerhusferie er nemlig et godt alternativ til udenlandsferien, der af flere forskellige årsager kan være udelukket eller måske nedprioriteret ud fra et bæredygtighedsprincip.

Med børn kan en sommerhusferie også være helt fantastisk. Ofte er det stressende at flyve eller køre langt med børn, og her er et sommerhus i et velkendt land og med nem adgang til strand og legepladser et kæmpe plus. Sommerhuse er heller ikke kun gode om sommeren. Mange lejer også et sommerhus i vinter- og efterårsferien eller holder jul i sommerhuset, hvor hele familien kan være samlet.

Udlejning er big business

Sommerhusudlejning er en god forretning, hvor enten udlejningsfirmaer kan håndtere det, eller privatpersoner selv kan stå for rengøring, nøgler osv. Det kommer helt an på hvor langt væk du bor fra sommerhuset, og om du ønsker at det er mere belejligt, eller du får et større udbytte fra sommerhusindtægten.

Da efterspørgslen på sommerhuse er steget de sidste par år, gør det et sommerhus til en rigtig god investering. Især hvis det også kan udlejes en del uger om året, og dermed spæde til budgettet og hjælpe med at betale de faste udgifter.

Ligger sommerhuset placeret ved en attraktiv strand, et populært område eller andet gør det kun sommerhuset endnu mere værdifuldt.

De første 41.800 er skattefrie

Faktisk er de første 41.800 kr skattefrie når du lejer dit sommerhus ud. Det gør også investeringen ekstra økonomisk fornuftig. Hvis du kan kombinere udlejning med også at få gavn af sommerhuset et par uger eller weekender om året, er det en ren win-win situation.

Hvis du udlejer gennem et bureau, står bureauet også for markedsføring og sørger for rengøring og et højt serviceniveau til både dig og gæsterne.

Sommer i Danmark

Der er som bekendt intet som den danske sommer. Friske ærter og jordbær, nye kartofler og hvidvin på terrassen. Softice og vandmelon på stranden, mens ungerne leger i vandkanten. Hvis vejret arter sig er der intet der kan slå en dejlig lang sommer i Danmark.

Heldigvis byder mange sommerhusområder både på sightseeing, restauranter og underholdning til de mange sommerdage. Et populært område kan derfor trække både danske og udenlandske turister til, og gerne rigtig mange af dem.

Det er bare nogle af de få ting, der gør et sommerhus i Danmark til en rigtig god og langsigtet investering.

Smid et svar

Please enter your comment!
Please enter your name here