Gør dine firmafester eller events mere festlige – med konfetti!

0
2007

Sidder du og skal planlægge en fest eller et event, men den mangler noget. Noget, der virkeligt imponerer, og giver det et spark opad. Så læs med her, for vi kommer med nogle forslag til, hvad du kan gøre.

Nogen gange skal det til. Der skal holdes en fest eller en anden større event. Hvad skal det handle om? Ja, det ved kun du, men du har brug for noget inspiration til, hvad man kan gøre. Man kan invitere en komiker, men den idé er lidt for afprøvet, og folk sidder typisk ned og lytter frem for at komme i gang. Hvad med selskabslege? Tjoeh, det kan vel fungerer okay, men der er altid nogen, som beklager sig over valget af lege, og nogen, der slet ikke vil være med.

Men hvad kan man så gøre? Der er mange muligheder, men i virkeligheden er det måske også lidt afgrænset. Og i virkeligheden handler det måske om at tilsætte lidt ekstra krydderi til de vante ting. For når nogen gør noget godt, så vil man gerne anerkendes for det, og en måde at gøre det på, og samtidig trække andre med ind i stemningen, er ved brud af effekter. Men hvad menes der med effekter?

Effekter er alt lige fra røg, bobler, konfetti, creperuller og meget mere. Til specielt konfetti bruger man eksempelvis konfettirør, konfettikanoner og du kan endda få konfettirør med flag i. Men hvor køber man sådan noget henne? Ja, der er mange forskellige steder, men ét af dem, som vi har gode erfaringer med, er Confetti-world.dk. Her finder du ovennævnte ting og meget mere, så din fest sparkes i gang. 

Tænk at vinde et team event, og løbe i mål gennem en regn af farver og evt. dannebrogsflag, eller at festen bogstaveligt talt skydes i gang med et brag, så folk får lyst til at komme ud og danse til noget god musik. Eller omvendt, og det er måske mere traditionelt, at afslutte sin fest med konfetti og creperuller. De her effekter faciliterer din fest og sætter rammerne for, hvad der nu skal ske. For til tider har man hørt om, eller måske endda været til et virksomhedsarrangement, hvor man på et tidspunkt bare har siddet og kigget, uden rigtigt at vide, hvad der nu skal til at foregå. Det er en af de mere trælse situationer at være i, når man er med som deltager.

Hvis det er et større event, hvor en vinder af en konkurrence skal præsenteres, eller man til en sportsbegivenhed gerne vil have mere pang, når ens hold løber på banen, der er effekter, en ting, der kan bruges, som helt klart øger kampgejsten hos spillere og fans. Det kan være det lige præcis, er dét, som skal til, for I vinder kampen.

Hvis du er ude i at skal have det helt store sceneshow, så er der en side som Pyrotechs.dk. Her kan du virkeligt få alt, hvad du kunne tænke dig, men der er dog også i nogle tilfælde tale om ting, hvor man skal have en tilladelse til at bruge det. Og det er derfor ikke helt lige så let at stille op, som det, man kan få på førstnævnte side, da den side kun handler med ting, som man må håndtere som “ufaglært”.

Så kom i gang! Og sæt ekstra med farver og smil på din firmafest eller event. Og tænk også ud over den her artikel, da der er massere af inspiration at finde rundt omkring på nettet.


Smid et svar

Please enter your comment!
Please enter your name here